Import van verse exotische groene en fruit

Import

Amar Import & Export heeft ruim dertig jaar ervaring in het importeren van exotische groente en fruit en is inmiddels uitgegroeid tot voorkeursleverancier van supermarkten, restaurants en groothandelaren in Nederland, de Benelux, Duitsland en Groot-Brittannië.

Ruim aanbod exotische groente en fruit

Ons aanbod exotische groente en fruit is tot stand gekomen op basis van de feedback van onze Europese klanten: een uitgebreid assortiment groente en fruit, met onder meer yam, bakbanaan, pompoen, flespompoen, zoete aardappel, okra en alle populaire producten uit Suriname, de Dominicaanse Republiek en Thailand. Blader door het assortiment hieronder en ontdek wat we aanbieden.

Import Suriname

Import Dominicaanse Republiek

Import Thailand

Exoten

Bakbanaan (Groen)

Bakbanaan (groen)

Bakbanaan Geel

Bakbanaan (geel)

Cassava

Cassava

Eddoes

Eddoes

Gember

Gember

Knoflook

Knoflook

Limes

Limoen

Pompoen

Pompoen

Flespompoen

Flespompoen

Zoete aardappel wit

Zoete aardappel (wit)

Zoete Aardappel Rood

Zoete aardappel (rood)

Yams

Yams

Jonge kokosnoot

Gardenegg

Witte aubergine

Okra

Okra

Rawit Groen

Rawit (groen)

Rawit Rood

Rawit (rood)

Lombok (spaanse) peper

Droge Kokos

Droge kokosnoot

Altijd vers

We weten dat onze klanten het belangrijk vinden om altijd te kunnen beschikken over verse, smaakvolle groente. Wij kunnen aan die wens voldoen dankzij de goede band die wij hebben opgebouwd met lokale partners in Suriname, de Dominicaanse Republiek en Thailand. We krijgen twee à drie keer per week een nieuwe zending aangeleverd.

Amar Import & Export en zijn partners staan voor de beste kwaliteit en een authentieke smaak. Het transport van verse groente kan lastig zijn en vereist de juiste werkwijze en voorbereiding. De verschillende soorten groente en fruit worden zorgvuldig in kratten verpakt om ervoor te zorgen dat alle producten in perfecte staat aankomen.

Wist je dat…

December is onze drukste maand van het jaar wat betreft het importeren van verse groente uit exotische landen: iedere week importeren we zo’n 10.000 kg groente en fruit!

Vragen? Laat het ons weten!

Staat jouw product er niet bij? Of wil je meer weten over de manier waarop wij onze producten importeren? We zijn graag bereid vragen te beantwoorden en hulp te bieden bij bestellingen. Neem voor meer informatie contact met ons op: 070 317 8664 of info@amarimport.nl.

2020 © Copyright - Amar import & export | Webdesign by SocialLane